Background Image

Termeni si conditii

SC AM COM SRL

Canapele Mures

Termeni si conditii

SC AM COM SRL

Pagina www.canapelemures.ro este un material de informare si comunicare in timp real oferit de SC AM COM SRL, cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii companiei. Pentru folosirea in bune conditii a paginii se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este intretinut si administrat de SC AM COM SRL. Intregul continut al paginii este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC AM COM SRL. Proprietarul garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC AM COM SRL, fara acordul scris al acesteia.

POLITICA DE UTILIZARE

Prin accesarea si utilizarea acestei pagini, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a internetului. Vizitarea paginii implica acceptarea acestor termeni si conditii. SC AM COM SRL nu garanteaza ca pagina va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din pagina vor fi corectate. Nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina SC AM COM SRL.

LEGATURI

SC AM COM SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura informativa, comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

CONFIDENTIALITATE

SC AM COM SRL pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin pagina www.canapelemures.ro fara sa oferiti nici o informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de infomatii despre dumneavoastra. Asfel: SC AM COM SRL poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract, etc. si pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre, etc.) doar pentru a va comunica ofertele si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre SC AM COM SRL.

DISPUTE SI CONFLICTE

Continutul site-ului are caracter pur informativ, nici una din informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina proprietarului. Orice conflict aparut intre SC AM COM SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Pentru a ne contacta folosti informatiile din pagina de contact.

Background Image

Aboneaza-te

Daca vrei sa afli primul ofertele noastre scrie-ne aici adresa ta de email !